De kustlijn in Zuid-Holland heeft een behoorlijke lengte. In vrijwel alle gemeenten is wel een aantal badplaatsen te vinden. Als de stranden zich daartoe lenen worden er strandhuisjes neergezet. De reden daarvoor is, dat je in zo’n huisje de meest intense ervaring van een strandvakantie kunt hebben. Dat geldt ook voor een strandhuisje Hoek van Holland. Zodra je de deur van het huisje naar buiten open doet ruik je de zee en ervaar je de frisse wind. In de nachten kun je de branding horen. Dat is de eerste nacht even wennen, maar de nachten daarna zal je geweldig lekker slapen.

Het ontbreekt aan niets

Een strandhuis ziet er soms niet al te comfortabel uit, omdat het is gemaakt van hout. Dat is gezichtsbedrog. Elk strandhuis, of het nu groot of klein is, is volledig ingericht en van alle luxe voorzien. Je zit er lekker warm in comfortabele stoelen dankzij een verwarming. Voor mooi weer zijn er strandstoelen. De meeste strandhuizen hebben een woonkamer en een open keuken. Er is ook minimaal één slaapkamer, die voorzien is van comfortabele bedden. Als je wilt hoef je de hele week het strandhuis niet meer uit, want alle faciliteiten zijn aanwezig om te koken en om je prima te vermaken.

Wanneer ga je naar een strandhuisje?

Een strandhuisje is een prima plek om van de zee en het strand te genieten. Houd er rekening mee dat de meeste huisjes alleen tussen begin april en oktober verhuurd worden. Als de huurprijs een rol speelt kun je ook beter niet in de zomer tijdens het hoogseizoen gaan, of in de week tussen Hemelvaart en Pinksteren. Wie heel voordelig een strandhuisje wil huren kan op zoek gaan naar een last minute aanbieding. Die ontstaan doordat een gereserveerd huisje op het laatste moment wordt afgezegd. Om het dan toch verhuurd te krijgen besluit de eigenaar het huisje met veel korting te verhuren.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *